Background

REVOLUTIONAIR BIOCLIMATISCH WOONCONCEPT

Welkom bij NØMAD, de revolutionaire houtskeletbouw waarbij de isolatie van uw passiefhuis deel uitmaakt van de dragende structuur. Simpel en strak, vanuit de vraag : Waarom zou je een skelet bouwen en dat achteraf isoleren, in plaats van te vertrekken van een geïsoleerd skelet?

Wij staan voor een modern en groen bioclimatisch woonconcept, in die mate dat u zelf kan bouwen aan uw eigen huis, zonder enige technische kennis, onder onze begeleiding.

Met een plan dat makkelijker leest dan dat van een Ikeakast.

Indien u liever kijkt naar hoe wij het bouwen voor u kan dat natuurlijk ook.

Background

IK WIL EEN POPUP HOUSE

IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR DE REALISATIE VAN UW ECOLOGISCH DROOMHUIS:

PROJECTAANLOOP
ONTWERP JE EIGEN HUIS
WERFINRICHTING
MONTAGE
AFWERKING

NØMADISCHE ECOLOGIE

LEES MEER

HET MODULAIRE HUIS VAN JE DROMEN

Deze moderne manier van bouwen biedt tal van mogelijkheden. Jouw PopUp house zal uniek zijn en ontworpen zijn voor jou alleen. Zowel de binnenmuren, de gevelbekleding, als de constructie zelf zijn modulair.

Als u er van in het begin van het ontwerpproces rekening mee houd, kan u zelfs een verdieping toevoegen naarmate uw gezin uitbreidt.

Met NØMAD bouw je geen eenvoudig passiefhuis maar HET huis van je dromen en kan het worden aangepast aan elke fase van je gezinssamenstelling.

Background

WAT IS DE PRIJS VAN EEN POP-UP HOUSE

EN MEER ANTWOORDEN

NØMAD PASSIEFBØUW PARTNERS

Ook in de keuze van onze partners trekt NØMAD haar groene filosofie door over heel de lijn.

Door enkel samen te werken met lokale leveranciers, kunnen we de ecologische voetafdruk reduceren en steken we de lokale economie een handje toe. Gaande van de keuze voor de leverancier van onze schroefpaalfunderingen, de schelpfunderingen, de leverancier voor onze interieurbouw, de loodgieterij, de elektriciteit, domotica, ramen en deuren, en de leverancier van onze PV installaties, kiezen we resoluut voor gepassioneerde mensen uit de streek.

Dit is voor ons the only way to go.

CONTACTEER ONS

HIER