Background

IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR DE REALISATIE VAN UW ECOLOGISCH DROOMHUIS:

PROJECTAANLOOP

Heeft u een bouwgrond gevonden en uw budget geëvalueerd? Neem dan contact met NØMAD Passiefbøuw voor een eerste kennismaking in onze kijkwoning te Kessel. Hier kan u al een voorproevertje krijgen van hoe jou huis zal aanvoelen. In dit gesprek kan u aangeven wat u in gedachten heeft en of u wil werken met onze eigen huisarchitect of, indien u wenst met een  architect naar keuze. Wij zullen deze architect voor uw project dan toegang verlenen tot onze ontwerpmodule.

ONTWERP JE EIGEN HUIS

In deze fase kan je je eigen PopUp House ontwerpen naar je eigen idee of vertrekken we vanuit een van onze inspiratiemodellen. Deze modellen kunnen inladen in ons ontwerpsysteem om deze geheel aan te passen naar jou behoefte. Download hiervoor de brochures onder “Inspiratie” Eens dit ontwerp op punt staat, rekenen onze ingenieurs jou ontwerp rigoureus na en kent u meteen ook de prijs van het pakket en kan de bouwaanvraag worden ingediend.

WERFINRICHTING

Eens de bouwaanvraag is goedgekeurd en u het NØMAD bouwpakket aankoopt, kunnen wij beginnen met de voorbereidende werken. In deze fase sluiten we alvast de rioleringen aan, plaatsen we de regenwaterput en de infiltratie van het regenwater. Of u nu gebruik maakt van onze ecologische schroefpalen, een klassieke fundering of een fundering op draagmuurtjes, dit kan allemaal tijdens de periode van zes weken die we nodig hebben voor de samenstelling van het bouwpakket.

Ook verzekeren we ons in deze periode dat er genoeg plaats is voorzien op de werf om de materialen uit te laden als de vrachtwagens met het bouwpakket arriveren voor de volgende fase van jou project.

MONTAGE

Dit is de leukste fase van het project. Het plan dat we meeleveren leest makkelijker dan dat van een een Ikeakast en is door de snelheid van de opbouw een plezier om aan te bouwen. Of u deze fase zelf in handen neemt met uw partner of vrienden onder onze onze begeleiding, of ervoor kiest dit te laten uitvoeren door NØMAD; Het is een waar plezier om de snelle opbouw te bekijken.

AFWERKING

Eens de constructie er staat kan de woonst volledig worden afgewerkt met materialen naar uw keuze. Zowel de keuze voor binnen afwerking als de buiten afwerking is onbeperkt, net zoals in een traditionele bouw. Echter, als u van plan bent op termijn de modulariteit van het PopUp House bouwsysteem te gebruiken, adviseren we de afwerking ook modulair te houden. Het traditioneel bezetten van uw woonst is dus mogelijk, maar maakt de woning minder modulair naar de toekomst toe.

Deze fase omvat ook de installatie van alle nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, domotica loodgieterij, ventillatie en verlichting. Bij al deze facetten bent u vrij te kiezen om dit te laten installeren door de kundige partners van NØMAD, of dit op uw eigen tempo en budget te doen door uzelf of door een leverancier naar keuze.

Background

KAN IK MIJN PASSIEFHUIS LATER AANPASSEN?

EN MEER ANTWOORDEN

HET MODULAIRE HUIS VAN JE DROMEN

Deze moderne manier van bouwen biedt tal van mogelijkheden. Jouw PopUp house zal uniek zijn en ontworpen zijn voor jou alleen. Zowel de binnenmuren, de gevelbekleding, als de constructie zelf zijn modulair.

Als u er van in het begin van het ontwerpproces rekening mee houd, kan u zelfs een verdieping toevoegen naarmate uw gezin uitbreidt.

Bekijk hier de video!

CONTACTEER ONS

HIER