Background

NØMADISCHE ECOLOGIE

Onze naam NØMAD Pasiefbøuw, staat symbool voor de filosofie van de zaakvoerder: Pieter Zienkowski, en onze huisarchitect: Wouter Briers, om een ommekeer te betekenen in hoe we kijken naar de ecologische voetafdruk van de manier waarop we bouwen, wonen en omgaan met energie.

Dit doen we door te vertrekken vanuit een isolerende structuur, lokaal Europees hout in te zetten als natuurlijk grondstof , het bannen van het gebruik van beton, het werken met modulaire bouwsystemen die het mogelijk maken om je huis te doen evolueren met de behoeften van je veranderende gezinssituatie, het besparen op een jarenlange bouwwerf en het aanwenden van moderne PV systemen. Hiermee komen we dicht bij een haast nømadische voetafdruk.

Als u achteraf beslist te verhuizen breekt u het gebouw even snel af als het gezet werd en zijn alle materialen herbruikbaar. NØMAD verbind zich er zelfs toe om het huis kosteloos te demonteren als wij de materialen mogen meenemen voor hergebruik in de vorm van tuinhuizen en trainingsstudio’s.

Background

WAT IS DE LEVENSDUUR VAN EEN POPUP HOUSE?

EN MEER ANTWOORDEN

HET MODULAIRE HUIS VAN JE DROMEN

Deze moderne manier van bouwen biedt tal van mogelijkheden. Jouw PopUp house zal uniek zijn en ontworpen zijn voor jou alleen. Zowel de binnenmuren, de gevelbekleding, als de constructie zelf zijn modulair.

Als u er van in het begin van het ontwerpproces rekening mee houd, kan u zelfs een verdieping toevoegen naarmate uw gezin uitbreidt.

Met NØMAD bouw je geen eenvoudig passiefhuis maar HET huis van je dromen en kan het worden aangepast aan elke fase van je gezinssamenstelling.

CONTACTEER ONS

HIER

NØMAD PASSIEFBØUW PARTNERS

Ook in de keuze van onze partners trekt NØMAD haar groene filosofie door over heel de lijn.

Door enkel samen te werken met lokale leveranciers, kunnen we de ecologische voetafdruk reduceren en steken we de lokale economie een handje toe. Gaande van de keuze voor de leverancier van onze schroefpaalfunderingen, de schelpfunderingen, de leverancier voor onze interieurbouw, de loodgieterij, de elektriciteit, domotica, ramen en deuren, en de leverancier van onze PV installaties, kiezen we resoluut voor gepassioneerde mensen uit de streek.

Dit is voor ons the only way to go.